Jandarmeria Dâmbovița a marcat Ziua Veteranilor Unității! O sărbătoare a solidarității și respectului

Publicitate

În fiecare an, în săptămâna premergătoare sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmbovița dedică un moment special cadrelor militare în rezervă care, prin profesionalism, modestie şi cumpănită exigenţă au pus o cărămidă la edificarea generaţiilor noastre.

În acest context, astăzi, 30 martie, începând cu ora 11.00, la sediul inspectoratului a avut loc un simpozion cu tema „Jandarmii îşi onorează camarazii de armă”.

Patru ofițeri și patru subofițeri au participat la acțiunea organizată în Sala de ședințe “Slt.(pm) Negulici Valeriu” de la sediul unității noastre.

Aceștia şi-au desfăşurat activitatea în cadrul instituţiei şi au contribuit la formarea celor care poartă astăzi, cu onoare, uniforma bleu-jandarm.â

Întâlnirea a fost deschisă de col. Matei Mihai, desemnat inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, care a prezentat principalele momente din istoria “camarazilor de armă”.

La finalul activităţii, inspectorul şef a înmânat colegilor de Armă, astăzi pensionari, diplome aniversare în semn de aleasă preţuire și recunoștință față de întreaga activitate desfășurată, precum și cu prilejul aniversării, pe data de 3 aprilie a.c., a 174 de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!