Jale în traficul dâmbovițean! Amenzi pe bandă rulantă și permise reținute

Publicitate

Joi, 14 decembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat activitățile pentru creșterea gradului de siguranță pe drumurile publice, combaterea infracționalității și asigurarea unui climat de ordine publică.

Astfel, în cadrul acțiunilor desfășurate, au fost legitimate 304 de persoane, controlate 230 de autovehicule și testați 67 conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 166 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 34.760 de lei, dintre care 134 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice și 32 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

De asemenea, polițiștii au fost prezenți pe sectoarele de drum intens circulate și în zonele de interes, fiind instituite 12 de filtre pe raza întregului județ.

În urma controalelor din trafic, ca măsură complementară, polițiștii rutieri au reținut 5 permise de conducere și au retras 2 certificate de înmatriculare.

Precizăm că în acest sfârșit de săptămână, polițiștii vor fi prezenți la datorie, iar acțiunile vor fi intensificate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!