Jale mare pe șoselele din Dâmbovița în noaptea de sâmbătă spre duminică! Polițiștii au dat sute de amenzi, au reținut 21 de premise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare

17

A fost jale pe șoselele din Dâmbovița în noaptea de sâmbătă spre duminică! Polițiștii de la rutieră au dat sute de amenzi șoferilor care au încălcat regulile de circulație. Totodată, agenții de circulație au reținut 21 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare, în urma unei razii.

“În noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., polițiștii de la rutieră și ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au organizat o razie pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la traficul rutier, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor sociale.

În urma activităților din teren, polițiștii au constatat 10 infracțiuni și au aplicat 277 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 97.105 lei.

Din totalul sancțiunilor aplicate, 59 au fost aplicate la Legea 61/1991 și 208 pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 21 de permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!