Ivorianul Ricky Gneba, out de la Chindia Târgoviște! Îl va urma Mustapha Jah, un alt jucător împrumutat de la CFR Cluj în vara anului trecut

Publicitate

Chindia Târgoviște a spus adio ivorianului Ricky Gneba, care ajunsese sub formă de împrumut de la CFR Cluj, în vara anului trecut, pe când, echipa era antrenată de Vasile Miriuță. Formația dâmbovițeană i-a reziliat contractul mijlocașului central care are doar o singură apariție în tricoul roș-albastru în campionat.

Zilele următoare, Chindia va renunța și la gambianul Mustapha Jah, un alt jucător care a făcut figurație lângă Turnul Chindiei, după ce a fost împrumutat vara trecută, tot de la CFR Cluj. Atacantul în vârstă de 27 de ani a jucat doar două meciuri pentru Chindia, la capătul cărora a marcat un gol, în sezonul actual al Ligii a 2-a.

„Am reușit să reziliem pe cale amiabilă contractul de împrumut al lui Ricky Gneba, un jucător care venise la începutul acestui sezon de la CFR Cluj. Prin rezilierea contractului, Chindia a reușit să facă o economie de aproximativ 85.000 de lei, doar din această negociere.

Suntem în discuții avansate cu încă un jucător (nr. Mustapha Jah) care se află în aceeași situație și sperăm să închidem pe cale amiabilă și aici relațiile contractuale, astfel încât să reducem din costuri.

Bugetul salarial lunar este unul destul de mare și încercăm să-l eficientizăm în sensul că plătim jucători care efectiv joacă și care depun efort”, a transmis președintele clubului târgoviștean, Gabriel Boriga.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!