Italianul Diego Longo debutează sâmbătă pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. „Mergem la Tunari să luăm trei puncte”

Publicitate

Antrenorul italian Diego Longo va debuta, sâmbătă, 25 noiembrie, pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște. Mâine, de la ora 11.30, în deplasare, dâmbovițenii vor înfrunta pe CS Tunari, într-un joc ce va conta pentru etapa a 14-a a Ligii a 2-a.

Diego Longo a preluat conducerea tehnică a Chindiei în această săptămână, luându-i locul lui Vasile Miriuță. În partida de mâine, dâmbovițenii țintesc un rezultat pozitiv pentru a se apropia de locurile de play-off. Noul tehnician al formației târgoviștene este încrezător că poate promova Chindia la finalul sezonului.

„Ce contează acum este atitudinea din timpul antrenamentului, trebuie să dăm tot. Când ești departe de obiectiv trebuie să dai mai mult. Simt responsabilitate, dorința lor mare și asta îmi ajunge pentru momentul ăsta. Sper să ajungă și încrederea și siguranța, pentru că este un grup foarte bun și avem toate posibilitățile să promovăm. Trebuie să fim echilibrați în momentul ăsta, să jucăm ținând cont de caracteristicile jucătorilor, cum le iese mai bine, și atunci voi încerca să-i ajut să joace cât mai bine cum vor”, a precizat antrenorul italian într-o conferință de presă la instalarea sa pe banca tehnică a roș-albaștrilor.

Totodată, acesta este optimist înaintea duelului cu Tunari, echipă împotriva căreia și-a propus alături de elevii săi obțină toată zestrea de puncte. „Ne-am pregătit bine toată săptămâna, suntem pozitivi și optimiști. Mergem să luam 3 puncte, cum este normal pentru Chindia Târgoviște.”

După 13 meciuri disputate în acest sezon, Chindia ocupă locul 10, cu 17 puncte acumulate. De partea cealaltă, Tunari se află pe locul 17, cu 11 puncte strânse.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!