IPJ Dâmbovița caută iubitori de animale pentru un post vacant de agent de poliție – conductor câine

Publicitate

Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea  unui post vacant, respectiv agent I (și conducător câine), prevăzută la poziția 298/a din statul de organizare al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, prin recrutare din sursa externă.

Domeniul de activitate este circumscris poliției canine, iar postul vacant este încadrat la Serviciul Criminalistică – Biroul de Investigare Tehnico-Științifică a Locului Faptei.

Pentru acest post, recrutarea va fi realizată de Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița, iar înscrierea se va realiza online, la adresa de e-mail: sursaexterna@db.politiaromana.ro .

Informații suplimentare pot fi obținute, în zilele lucrătoare, în intervalul 08:00-16:00, la numărul de telefon 0245/207217, interior 20111 .

Informații complete cu privire la aceste posturi, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regasesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa:

https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.

În această perioadă, Poliția Română scoate la concurs incadrare directă -60 posturi vacante de agent de poliție (și conductor câini).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!