Ionuț, un târgoviștean cu suflet minunat și tată a trei copii, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Haideți să-l ajutăm după ce a fost depistat cu o boală necruțătoare

Publicitate

Ionuț Șontea, un târgoviștean cu suflet minunat și o familie frumoasă, are acum, mai mult ca oricând, nevoie de ajutorul oamenilor de bine. Tată a trei copii, Ionuț a aflat recent că are metastaze la ficat și o tumoră la ficat.

Acum tânărul se află în Italia unde i s-a extirpat o mare parte din ficat și urmează ca în urma analizelor să se stabilească operația de colon, care este una extrem de dificilă. Din păcate, suma necesară este mult peste bugetul familiei, dar prietenii lui Ionuț s-au mobilizat pe rețelele de socializare și fac tot ce pot pentru a-l ajuta.

În ajutorul lui Ionuț a venit și Asociația Continuă să Zâmbești, care a deschis un cont în acest sens.

„Astăzi vă scriu despre Ionuț Șontea, un prieten drag nouă, un om cu suflet minunat și cu o familie atât de frumoasă care îl așteaptă acasă! Recent a aflat că are metastaze la ficat și o tumoră pe colon! Acum este în Italia unde i s-a extirpat o mare parte din ficat și urmează în urma analizelor să stabilească operația la colon!

Așa cum bănuiți, costurile medicale sunt extrem de mari pentru astfel de intervenții și chiar dacă familia a făcut eforturi considerabile până în prezent să poată acoperi cheltuielile, sumele devin din ce în ce mai apăsătoare!

De tragedia aceasta în care se află el și familia, din păcate nu îi putem scăpa! Dar putem contribui la cheltuielile spitalizării care până acum s-au ridicat la aproximativ 25.000€ și continuă să crească! Ionuț, tu continuă sa zâmbești pentru că noi toți suntem aici alături de tine și promitem că te ajutăm să te întorci sănătos acasă de Crăciun alături de copiii și soția ta! Fii puternic, o să reușim!”

Puteți dona pentru Ionuț:

ASOCIAȚIA CONTINUĂ SĂ ZÂMBEȘTI

RO16BTRLRONCRT0595051301

Banca Transilvania

Sau cash în zona orașului Târgoviște (chitanță din partea Asociației).

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!