Ionel Pitaru, atac dur la Constantin Badea! “Nu i-a furat nimeni ideea. Din contră, el pare să fie cel care a furat ideea”

Publicitate

Duel neaștepat de la distanță între două legende ale fotbalului dâmbovițean. Ionel Pitaru, fost apărător de fier la CS Târgoviște, s-a arătat deranjat de o frază rostită de Costel Badea (fost jucător la Flacăra Moreni), în momentul când cel din urmă și-a anunțat candidatura pentru noile alegeri AJF Dâmbovița.

Actualul șef al Comisiei pentru Copii și Juniori din cadrul forului județean de fotbal a considerat că AJF Dâmbovița nu i-a furat niciodată ideea lui Badea, cu privire la desființarea campionatului județean de juniori din cadrul Ligii a 5-a. Mai mult de atât, Pitaru a lăsat de înțeles că el a fost primul care i-a transmis acest lucru lui Emil Tudor, actualul șef al AJF. “Am rămas stupefiat ce a declarat Costel Badea. El spune că i s-a furat ideea cu desființarea acelui campionat de juniori. Nu are niciodată dreptate în această privință. Poate el mi-a furat mie ideea. Nu o să-l vedeți niciodată pe Pitaru furând ideile altora când e vorba de copii și juniori. Eu am fost primul care i-am transmis acest lucru lui Emil Tudor. Îi dau un sfat pentru că tot candidează la președinția AJF: dacă tot mai are idei din astea să și le încuie în seif să nu i le mai fure nimeni. Nu are cum să știe el mai multe decât mine despre juniorii de la Liga a 5-a. Acolo e dezastru. Am transmis astfel de lucruri de foarte mult timp. Eu am pus acest lucru pe tapet de când am intrat în Comitetul Executiv”, ne-a precizat Ionel Pitaru.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!