Investiții importante în infrastructura drumurilor naționale care străbat județul Dâmbovița!

Publicitate

Investiții deosebit de importante în infrastructura drumurilor naționale care străbat și județul Dâmbovița!

În ultimii ani, în urma unei colaborări fructuoase între administrația județeană, condusă de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și oficiali guvernamentali, au fost posibile investiții și proiecte care vor ajuta enorm la dezvoltarea economică locală.

În momentul de față, după cum știți, se lucrează la extinderea la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu, iar președintele Consiliului Județean arată că în cel mai scurt timp vor începe lucrările de extindere la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște!

Totodată, „se lucrează la proiectul tehnic de modernizare a DN71 Târgoviște-Sinaia, etapă care precede lucrările de execuție!

Este de necontestat faptul că aceste proiecte, de care se leagă dezvoltarea județului Dâmbovița, sunt rezultatul investițiilor publice record ale Guvernului Ciolacu și ale unei colaborări mai mult decât bune cu ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu.

Fără îndoială, modernizarea a 124,3 km de drumuri naționale care străbat județul nostru, proiecte cu o valoare totală de 2.666.000.000 lei, aproximativ 538.000.000 euro, arată, în cel mai concret mod, nivelul record al investițiilor publice asigurate de PSD.

Accentuez! Cel mai mare buget alocat investițiilor publice de după Revoluție!

De asemenea, în următorii 5 ani, vom avea la nivel național investiții de peste 150 miliarde euro! Din această sumă, în Dâmbovița, vor fi finanțate și proiectele care vor consolida rolul județului nostru de motor economic al regiuni”, a punctat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!