Întrebări fulger pentru Ernest de la “Ochii din umbră” – Primul sector pe care l-ar schimba în România ar fi cel politic

Publicitate

Ernest, cunoscut pentru emisiunile “Ochii din umbră” și ”În căutarea adevărului”, a spus, într-un interviu realizat de Dcnews.ro., ce ar schimba în România dacă ar fi factor de decizie, care a fost cea mai mare minciună pe care a citit-o despre el în media și cum face față vieții din București.

Dacă ai fi să dai un titlul vieții tale trăite până acum, care ar fi acela?

My life!

Cum faci față vieții din București? Cum te împaci cu orele de stat în trafic, cu aglomerația, cu agitația, cu praful? Ai vrea cândva să te retragi într-o casă la Petroșani?

Facem față, cu calm și responsabilitate. Dacă știu că trebuie să ajung dimineața la 8.30 cu copilul la școală, și știu că dimineața e aglomerat, atunci nu plec la 8.10 de acasă ca să fac eu pe Schumacher prin trafic. Plec și eu la 7.50 și merg calm. Cu praful cum să mă împac? Să-mi fac un dom din sticlă?… N-am cum și nu cred că e cineva care să se împace bine cu praful, poluarea. Orice Capitală e aglomerată…

Care a fost cea mai mare minciună pe care ai citit-o despre tine pe Internet?

Că am divorțat de soția mea.

Ce ai schimba dacă ai avea putere de decizie în România?

Clasa politică din România.

Ce îți displace la țara noastră?

Corupția, neseriozitatea, birocrația, cumetria.

Ce îți place cel mai mult la țara noastră?

Frumusețea și versatilitatea limbii române, anumite meleaguri, mâncarea, frumusețea româncelor.

Care este locul din România unde te întorci mereu cu drag (în afară de Petroșani)

Nu am un loc anume…

Dacă Ernest l-ar avea în față pe Ernest și ar trebui să îi adreseze doar o singură întrebare, care ar fi aceea? Și ce i-ar răspunde?

Auzi, când imi dai datoria? A, păi stai să-ți zic cum facem…

 

Ernest a transformat pasiunea pentru televiziune în profesie după ce a participat, în calitate de concurent, la prima ediție a emisiunii “Big Brother”, în 2003, la Prima TV. Datorită calităților sale, Ernest a fost concurentul care a ieșit cel mai puternic în evidență în cadrul acestui show, așa că oferta de a rămâne în televiziune a venit firesc.

În 2009, Ernest devenea vedeta Kanal D și prezenta reality-show-ul “Ochii din umbră”, emisiune care a cucerit rapid publicul, mărturie stând cifrele de audiență, mai scrie Dcnews.ro despre vedeta Tv.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!