Între primele opt echipă din țară! “Speranțele” de la CSȘ Târgoviște s-au calificat la turneul final al Campionatului Național

Publicitate

Week-end perfect pentru echipa de volei speranțe a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Formația antrenată de Ion Atanasiu s-a calificat, cu puțin timp în urmă, la turneul final al Campionatului Național. Frumoasa performanță a fost realizată după ce micuțele sportive târgoviștene s-au comportat excepțional la turneul semifinal, găzduit de sala de sport a Liceului “Voievodul Mircea”. Pe teren propriu, târgoviștencele au obținut victorii și nu au pierdut niciun set!

În Seria a 2-a, din cadrul turneului semifinal, CSȘ Târgoviște a obținut trei victorii din tot atâtea meciuri susținute. În primele două jocuri ale grupei, dâmbovițencele au învins pe Lumina Wolves București (3-0) și pe CSȘ Tulcea (3-0). Astăzi, în ultimul joc al seriei, târgoviștencele și-au arătat din nou colții și au trecut de CSȘ București, cu scorul de 3—0.

CSȘ Târgoviște s-a calificat la turneul final al Campionatului Național, de pe primul loc în grupă, cu punctaj maxim (9 p).

Turneul final al Campionatului Național de volei feminin speranțe va avea loca în perioada 11-15 aprilie.

Rezultate completele ale Seriei a 2-a

CSȘ 2 București –CSȘ Tulcea  3-1

CSȘ Târgoviște – Wolves București 3-0

CSȘ 2 București – Wolves București 3-2

CSȘ Târgoviște – CSȘ Tulcea 3-0

Wolves București – CSȘ Tulcea 3-0

CSȘ Târgoviște – CSȘ 2 București 3-0.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!