A intrat peste ei în casă și i-a bătut! Caz șocant petrecut într-o comună din Dâmbovița la finalul anului trecut

Foto: Arhivă
Publicitate

Un caz șocant s-a petrecut, joi, 29 decembrie, în comuna Corbii Mari! Un bărbat de 47 de ani, beat criță, a intrat fără drept într-o locuință și ar fi agresat fizic două persoane de 42 și 44 de ani.

În urma celor întâmplate, agresorul s-a ales cu dosar penal din partea polițiștilor, dar în același timp a fost reținut pentru 24 de ore. Mai mult de atât, acesta este cercetat pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

„La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 47 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Cel în cauză este bănuit că, la data de 29 decembrie a.c., ar fi pătruns fără drept într-o locuință din Corbii Mari, unde, pe fondul unui conflict și al consumului de alcool, ar fi agresat fizic două persoane de 44 și 42 de ani.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, urmând să fie dispuse măsurile procedurale prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!