Intrare gratuită și numeroase surprize pentru copii, miercuri, 4 octombrie, la Grădina Zoologică din Târgoviște, de Ziua Mondială a Animalelor

Publicitate

Conducerea Primăriei Târgoviște și Administrația Grădinii Zoologice Târgoviște s-au gândit să facă o surpriză frumoasă tuturor iubitorilor de animale din Târgoviște și nu numai, miercuri, 4 octombrie, de Ziua Mondială a Animalelor. În această zi, sunt invitați cu toții să viziteze gratuit Zoo Târgoviște.

Pe durata zilei, se vor organiza diverse activități pentru copii. Totodată, cine dorește să aducă legume și fructe pentru animalele de la zoo o poate face, iar animalele ar fi încântate în acest sezon de cartofi, dovleci, mere, morcovi, banane, salată, castraveți, țelină și nuci. Toate fructele și legumele pe care le aduceți vor fi preluate și prelucrate în doze de furaje la speciilor noastre de animale.

„Intrare gratuită la Zoo Târgoviște cu ocazia Zilei Mondiale a Animalelor. Primăria Municipiului Târgoviște împreună cu Administrația Grădinii Zoologice, va invită miercuri, 4 octombrie, pentru a sărbători prietenii noștri necuvântători”, au transmis reprezentanții Grădinii Zoologice Târgoviște.
Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!