Intră din nou în lupta pentru primărie! Constantin Maricescu, fost primar în comuna Aninoasa, și-a anunțat candidatura din partea PNL

Publicitate

Fost primar al comunei Aninoasa timp de șase mandate, Constantin Maricescu și-a anunțat candidatura la Primăria Aninoasa la alegerile locale din acest an din partea Partidului Național Liberal.

„Nu candidez împotriva cuiva, nu candidez să mă răzbun, nu candidez din orgoliu, ci candidez la îndemnul locuitorilor comunei Aninoasa, celor care le-am fost primar timp de 6 mandate, 24 de ani”, a declarat Constantin Maricescu, exprimându-și oarecum regretul că a decis, în urmă cu 4 ani, să nu mai candideze.

Totodată, el a mărturisit că a avut foarte multe întâlniri și a purtat discuții cu toate formațiunile politice, însă „singurul partid politic la acest moment cu care pot să fac echipă este PNL”, a mai precizat fostul primar de la Aninoasa.

Vă reamintim că în martie 2020, Curtea de Apel Ploiești l-a condamnat, definitiv, pe Constantin Maricescu, la trei ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar penal instrumentat de DIICOT  privind sprijinirea unui grup infracțional organizat și complicitate la furt calificat. La câteva zile după acel moment, Constantin Maricescu a fost suspendat din funcția de primar de prefectul de atunci, Aurelian Popa.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!