Interviu cu Marcel Ghergu, președintele momentului în fotbalul dâmbovițean! “E nevoie să întărim Chindia pentru Liga I”

Publicitate

Ionuț Parghel
Promovarea Chindiei Târgoviște în prima ligă a reprezentat o bucurie imensă pentru Marcel Ghergu, președintele clubului dâmbovițean. Într-un interviu acordat pentru dbonline.ro, conducătorul de pe “Eugen Popescu” a lăsat de înțeles că roș-albaștrii au avut parte de un an extenuant, dar la final satisfacția a fost una pe măsură. Mai mult de atât, Ghergu a transmis că echipa va fi întărită considerabil pentru Liga I, iar problema antrenorului Viorel Moldovan de a continua pe banca tehnică după finalul sezonului actual va fi discutată în perioada imediat următoare. De asemenea, președintele clubului târgoviștean a lăsat de înțeles că stadionul “Eugen Popescu” va suporta ample lucrări de modernizare din toamnă.

Rep: Domnule președinte, felicitări pentru performanța reușită de Chindia în acest sezon! Târgoviștea este din nou în Liga I, după 21 de ani de așteptare…

Este o bucurie imensă atât în oraș cât și în județ pentru performanța reușită de Chindia. Cred că se mai bucură și alții pentru această promovare. În primul rând vreau să felicit jucătorii, antrenorii și pe toți care au participat la această promovare istorică. Tot pe această cale mulțumesc tuturor care ne-au sprijinit pentru a ne îndeplini obiectivul. În primul rând mulțumesc Primăriei Târgoviște și Consiliului Județean Dâmbovița care ne-au susținut foarte mult și așa cum a trebuit. A meritat să promovăm. Pentru acest lucru ne chinuim de doi-trei ani. Anul trecut am fost foarte aparoape, iar de această dată am reușit. Sperăm să terminăm chiar pe pe primul loc.

Rep: La ultimul meci de acasă din campionat Chindia a avut parte de o atmosferă extraordinară. Spectatorii din tribune au fost mai mult ca niciodată lângă echipă…

De ceva vreme toată lumea a simțit că putem face pasul în Liga I și s-au apropiat foarte mult de echipă. S-au toții s-au apropiat foarte mult de antrenori, jucători și de tot ce înseamnă Chindia.

Rep: Cât de greu a fost acest sezon pentru Chindia?

A fost un an extenuant pentru noi. Dar totul e bine când se termină cu bine. A fost frumos, dar în spatele acestei promovări a existat o muncă infernală din partea băieților, a stfaff-ului tehnic și a conducerii administrative. Suntem bucuroși că am ajuns acolo unde ne-am dorit.

Rep: În prima ligă Chindia va juca meciurile de pe teren propriu la Mioveni?

În mare parte vom evolua la Mioveni, dar încă rămâne în continuare să disputăm aceste aspecte. Ne-am dorit să promovăm și matematic, după care zilele următoare vom decide definitiv unde vom juca în noul campionat meciurile de pe teren propriu. Dacă vom juca la Mioveni o vom face până în primăvara anului următor.

Rep: Când estimați că încep lucrările de modernizare la stadionul “Eugen Popescu”?

Nu știu exact acest lucru. Acest aspect ține de Primăria Târgoviște și ea se va ocupa de lucrările de stadion. În mare parte cred că lucrările vor începe în toamna acestui an. Va fi demolată tribuna a doua, după care va fi construită din nou aceasta. Mai multe nu pot să spun, dar se vor întâmpla multe în acest sens.

Rep: Viorel Moldovan va mai continua ca antrenor la Chindia și în Liga I?

E prematur să discutăm acest lucru. Vom discuta și analiza acest aspect. Acum trebuie să ne bucurăm de această promovare.

Rep: Chindia va fi întărită pentru prima ligă?

Cu siguranță echipa va fi întărită. Vom mai aduce jucători pentru că avem nevoie. Aceste lucruri le vom aduce la cunoștiință în perioada imediat următoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!