Interes enorm pentru meciul Chindia Târgoviște – Viitorul Constanța! S-au cumpărat mii de bilete

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel
Duelul dintre Chindia Târgoviște și Viitorul Constanța (astăzi, ora 21.00), programat în etapa a 2-a a Ligii 1, prezintă interes enorm în rândul suporterilor târgovișteni. Chiar dacă meciul se va juca pe stadionul “Ilie Oană” din Ploiești, noua casă a roș-albaștrilor, cel puțin pentru prima parte a campionatului, fanii grupării dâmbovițene au luat cu asalt casele de bilete ale stadioanelor din Târgoviște și Ploiești, locații unde pot fi achiziționate tichetele de acces la partidă.
Până ieri la prânz s-au dat peste 2 200 de tichete, iar cele de la Tribuna 0 au fost epuizate, susțin surse din interiorul clubului târgoviștean. Pe de altă parte, până la ora jocului, oficialii Chindiei speră să se achiziționeze peste 3 500 de bilete.
La Tribuna 0 prețul unui tichet este de 12 lei, iar la Tribuna 1 este de 10 lei. Așa cum se știe biletele pentru meciul Chindia – Viitorul au fost fost puse în vânzare începând cu data de 16 iulie. Bilete pentru această partidă, pe lângă casele de la stadioanele din Târgoviște și Ploiești, pot fi achiziționate și online, de pe myticket.ro.
Pe de altă parte, clubul a pus la dispoziția suporterilor și mijloace de transport pentru deplasare, așa cum se arată într-o informare pe site-ul oficial al clubului târgoviștean. Înscrieri pentru deplasarea de la Ploiești s-au făcut până ieri, la ora 16.30, la stadionul “Eugen Popescu”.
Disputa cu Viitorul Constanța va fi prima pentru Chindia pe care o va susține “acasă” în sezonul actual. Următorul joc pe care târgoviștenii îl joacă pe teren propriu va fi în perioada 2-5 august, când vor înfrunta pe CFR Cluj, campioana României.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!