Întâmplare incredibilă într-o biserică din Arad. Pompierii au fost uluiți de ce au descoperit

Publicitate

Pompierii arădeni au avut parte de o întâmplare inexplicabilă, vineri după-amiază, după ce au lichidat un incendiu violent izbucnit la o biserică ortodoxă, din localitatea Gai.

După ce interiorul lăcașului de cult a fost în mare parte mistuit de flăcări, singurele obiecte neatinse de foc din cadrul acestuia au fost o biblie veche, cu un sens de carte făcut dintr-un tricolor. Găsirea bibliei și a tricolorului neatinse de foc a reprezentat un moment emoționant pentru pompierii arădeni.

Mai mult de atât, în momentele dificile  ale pandemiei de coronavirus cu care e confruntăm cu toții, pompierii cred că au găsit și o semnificație aparte. “Întodeauna există speranță”. La scurt timp după lichidarea incendiului, ISU Arad a făcut publică întâmplarea, pe pagina de Facebook a instituției. “Nu au ars nici Biblia, nici Tricolorul…

În viață ni se întâmplă lucruri care nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-o astfel de întâmplare au trecut pompierii arădeni care, în această după-amiază, au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că incendiul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.
Ca la finalul oricărui incendiu, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea incendiului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!
Întotdeauna există speranță!”

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!