Întâlnire între conducerea județului și parlamentari pentru discuții pe sprijinul ce trebuie acordat proiectelor. PNL a tras din nou chiulul

Publicitate

Întâlnire între conducerea administrației județene și parlamentarii dâmbovițeni pe teme ce privesc viitorul investițiilor din Dâmbovița, știut fiind că județul este ”pe minus” în proiectul recrificării bugetare.

Sutele de proiecte în județul Dâmbovița au nevoie de sprijinul parlamentarilor dâmbovițeni, indiferent de culoarea politică a acestora, astfel că, având în vedere că luna viitoare începe o nouă sesiune a Parlamentului României, astăzi, deputații și senatorii de Dâmbovița au fost invitați la sediul Consiliului Județean pentru a discuta pe marginea proiectelor și investițiilor unităților administrativ teritoriale din județul nostru.

”Am cerut reprezentanților PSD și USR-PLUS prezenți la întâlnire să facă front comun în susținerea intereselor județului în activitatea parlamentară și să reprezinte Dâmbovița ca o singură echipă.

Pe de altă parte, nu pot să nu sancționez lipsa parlamentarilor PNL Dâmbovița de la această întâlnire. Este pentru a doua oară când aceștia nu participă la dezbateri pe probleme și proiecte importante, chiar dacă acestea îi privesc și pe oamenii care i-au votat și i-au trimis în Parlamentul României.

Proiectele benefice pentru dezvoltarea județului nostru nu au culoare politică, iar implementarea acestora trebuie să fie un efort al tuturor parlamentarilor”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!