Întâlnire de gradul zero între salariații Combinatului de Oțeluri Speciale și Ludovic Orban! Premierul va ajunge mâine la Târgoviște

O veste dătătoare de speranță a venit, astăzi, pentru angajații Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște.

Vineri după-amiază, de la ora 15.00, premierul României  a promis că va ajunge la Târgoviște pentru a se întâlni cu salariații. Întâlnirea dintre Ludovic Orban și muncitorii de la COS se va consuma în Piața „Tricolorului” din centrul orașului.

Potrivit lui Nicolae Dragodănescu, președintele Sindicatului Valahia, premierul va prezenta angajaților situația preluării COS Târgoviște de către statul român.

“Mâine, 27 noiembrie 2020, la orele 15.00, premierul Ludovic Orban va veni la Târgoviște și va avea o întâlnire cu noi și cu salariații COS Târgoviște în Piața “Tricolorului”, pentru a ne prezenta situația preluării COS Târgoviște de către statul român.

Rugăm salariații care vor veni la această întâlnire, să poarte mască de protecție și să păstreze distanța de minim 2 metri față de oricare persoană aflată în proximitatea lui.

Nu se va aviza acțiune publică, nu vom folosi sonorizare, bannere, nu se vor scanda lozinci și facem apel la fiecare dintre voi să fie responsabil în ceea ce privește respectarea mormelor sanitare și comportamentul civilizat!

Activele productive ale COS Târgoviște se vor întoarce la statul român!”, a transmis Nicolae Dragodănescu, liderul Sindicatului Valahia

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!