Înfrângere la baschet! CSM Târgoviște a pierdut dramatic cu Olimpia CSU Brașov

Publicitate

Runda cu numărul 10 a Ligii Naționale de baschet feminin nu a fost de bun augur pentru CSM Târgoviște. Pe teren propriu, formația pregătită de Cătălin Tănase a pierdut dramatic meciul cu Olimpia CSU Brașov.

CSM a cedat cu 72-75 , în ultimele secvențe ale întâlnirii în fața brașovencelor, după un joc pe care l-a dominat în cea mai mare prte. Dezastrul pentru târgoviștence a survenit în momentul când adversarului iau intrat trei lovituri de trei puncte, spre nemulțumirea spectatorilor din tribune. Mai mult de atât, în ultimele patru secunde ale meciului, târgoviștencele au ratat două aruncări libere.

La capătul unei dispute electrizante, cea mai eficientă jucătoare de pe teren a fost Nikolina Zubac, de la Olimpia, marcatoare a numai puțin de 32 de puncte. De la CSM cele mai multe puncte au fost realizate de Alexandra Ghiță, 22.

Pentru târgoviștence, eșecul cu Brașov a fost al doilea în acest campionat după cel cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipa pe care o va înfrunta etapa  viitoare, în deplasare.

CSM Târgoviște – Olimpia CSU Brașov    72-75 (25-17, 22-19, 10-19, 15-20)

Marcatoare

CSM: A. Chivu 11, L. Toma 5, G. G. Irimia  12, A. Stoenescu 11, D. Tănase 9 – E. Petrof 2, A. Ghiță 22. Antrenor: Cătălin Tănase.

Olimpia: B. Pesovic 7, B. Voica 7, D. Zubac 12, E. Armanu 6, N. Zubac 32 – C. Williams 11. Antrenor: Dan Calancea.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!