Înfățișare nouă pentru sala de sport a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. 100 000 de euro a investit Primăria Târgoviște în reabilitarea acesteia

Publicitate

Lucrare finalizată cu succes la Clubul Sportiv Școlar Târgoviște! Sala de sport a clubului din microraionul III și-a schimbat complet înfățișarea, după ce a cunocuscut un amplu proces de modernizare.

Rezultatul final a fost prezentat în câteva instantanee sugestive de către primarul Târgoviștei, Cristian Stan, pe pagina sa de Facebook. Totul arată strălucitor, iar noua suprafață de joc este una dintre cele mai bune din România.

“Începând de astăzi, sala Clubului Sportiv Școlar Târgoviște este din nou funcțională. Noua suprafață de joc, una dintre cele mai mai performante din România, este din lemn masiv, certificată FIBA, iar sala poate găzdui inclusiv competiții internaționale.

De investiția administrației locale târgoviștene vor beneficia, atât cei aproximativ 700 de tineri sportivi care activează la CSS Târgoviște, cât și echipele de performanță de la CSM”, a transmis Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Primaria Târgoviște a investit 100 000 de euro pentru modernizarea sălii de sport a Clubului Sportiv Școlar. După reabilitarea sălii, aceasta poate permite și organizarea de competiții internaționale.

Sursă foto: Facebook Daniel Cristian Stan

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!