Inelul 2 de centură, în planurile Consiliului Județean Dâmbovița. Acesta ar urma să unească Târgoviștea cu nouă comune periurbane

Publicitate

Consiliul Județean Dâmbovița susține realizarea unui inel doi de centură pentru Târgoviște!

Parte integrantă a proiectului de dezvoltare economică și nu numai a județului, propusă și asumată de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, dezvoltarea rețelei de drumuri din județ este o prioritate pentru șeful administrației județene.

Acesta a reamintit astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute alături de primarul municipiului Târgoviște, că susține realizarea unui inel doi de centură, care va uni Târgoviștea de nouă comune: Dragomirești, Mănești, Ulmi, Răzvad, Comișani, Aninoasa, Doicești, Șotânga, Văcărești.

”La sfârșitul anului trecut, am inițiat o hotărâre de CJD prin care ne asociem cu Ministerul Transporturilor să realizăm Inelul 2 de Centură pentru municipiul Târgoviște. Eu cred că este cea mai importantă axă rutieră de dezvoltare a județului Dâmbovița și implicit a municipiului Târgoviște. În această hotărâre de Consiliu Județean, alături de municipiul Târgoviște, au fost cuprinse și localitățile periurbane municipiului Târgoviște”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!