Incredibil! Un şofer a şicanat în trafic o maşină ISU care transporta o bombă

Publicitate

Ştefan Khalil
Incredibilă inconștiența de care a dat dovadă un șofer, care a șicanat în trafic o mașină ISU, cu număr de M.A.I, în timp ce aceasta transporta o bombă care în orice moment putea să explodeze. Șoferul pus pe scandal, s-a dat jos din mașină să se certe cu pompierii după ce a pus de mai multe ori frână în fața mașinii care transporta bomba.

În raza localității Popricani, din județul Iași, a avut loc acest incident. Șoferul scandalagiu a claxonat insistent ca să depășească, acuzând că mașina ISU mergea prea încet și  după ce aceștia l-au lăsat să treacă, a pus frână de mai multe ori în fața autospecialei. Oricând se putea întâmpla o tragedie. Bomba pe care o transportau cei de la ISU urma să fie distrusă.

Chiar dacă mașina cu număr de M.A.I mergea cu viteză legală, bărbatul inconștient era nemulțumit de faptul că autospeciala circual prea încet. Șoferul a fost identificat în cele din urmă și va răspunde în fața legii. “A fost depusă o sesizare la poliție, despre faptul că un autoturism MAI a fost șicanat în trafic. Se fac verificări pentru stabilirea întregii stări de fapt”, a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași, pentru bzi.ro. Sursa Libertea.

Pompierii se întorceau dintr-o misiune de asanare, iar bomba pe care o transportau era un aruncător de calibrul 82 mm.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!