Incredibil! Scene de exhibiționism surprinse într-un magazin din Dâmbovița! Un tânăr de 21 de ani a fost reținut

Publicitate

Scene incredibile au fost surprinse într-un magazin din Pucioasa. Un tânăr de 21 de ani este bănuit că, sâmbătă, 28 ianuarie, în timp ce s-ar fi aflat în incinta unității comerciale, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi săvârșit acte de exhibiționism, provocând indignarea și lezarea demnității persoanelor aflate în magazin.

De asemenea, în timp ce se afla în unitatea comercială, acesta ar fi purtat fără drept un cuțit. Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Marți, 31 ianuarie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

„La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 21 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de portul fără drept de obiecte periculoase și ultraj contra bunelor moravuri.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Precizăm că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!