Inconștiență totală pe străzile din Târgoviște și Dâmbovița! Mai mulți șoferi au fost prinși la volan drogați și beți

Publicitate

Inconștiență totală pe străzile municipiilor Târgoviște și Moreni! Trei șoferi tineri, cu vârste între 24 și 30 de ani, au fost prinși joi seara drogați la volan, în urma unor controale de rutină.

Întrucât exista suspiciunea consumului unor substanțe psihoactive, cei trei au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, aceștia prezentând un rezultat preliminar pozitiv în ceea ce privește consumul de substanțe interzise.

Totodată, tot joi seara, un bărbat, de 47 de ani, din Crevedia, a fost surprins de polițiști în timp ce ar fi condus un autoturism fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge.

De asemenea, tot joi, dar pe parcursul zilei, polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Calea București, din Târgoviște, un autoturism condus de o femeie de 51 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul era radiat din circulație din anul 2020.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii dâmbovițeni au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!