Inconștiență maximă arătată de o dâmbovițeancă! A încredințat mașina unui bărbat fără permis și la scurt timp a fost oprit de polițiști

Publicitate

Inconștiență maximă arătată de o tânără de 30 de ani din Dâmbovița! Femeia a încredințat mașina personală unui bărbat fără permis, iar la scurt timp, acesta a fost depistat la volan de polițiști.

Ambii s-au ales cu dosare penale din partea polițiștilor. Bărbatul a fost surprins conducând, luni, pe drumul județean 711, pe raza localității Comișani.

„La data de 25 martie a.c., în jurul orei 11:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au surprins un bărbat de 34 de ani, din Cornești, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul județean 711, în localitatea Comișani, fără a deține permis de conducere.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredințat pentru a fi condus de către o femeie de 30 de ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că se află în una dintre situaţiile prevăzute de art. 335 alin. (1) sau alin. (2) din Codul Penal”, au transmis polițiștii dâmbovițeni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!