Inconștiență la drumul mare! O mulțime de șoferi beți și drogați pe drumurile din Dâmbovița, în ultimul week-end

Publicitate

Te îngrozești să mai circuli pe drumurile din județ! Mai mulți șoferi băuți și drogați s-au ales cu dosare penale pe parcursul zilei de sâmbătă.

La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 23.20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, pe strada Avram Iancu, din Târgoviște, un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani.

Acesta a fost supus testării cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot în cadrul serii de sâmbătă, alți doi conducători auto, de 34 și 27 de ani, au fost depistați în timp ce ar fi condus autoturisme, pe strada Pandurilor și pe strada Calea Domnească, deși ar fi consumat substanțe psihoactive.

Celor doi bărbați le-au fost recoltate probe biologice, iar, în cauză, în ambele situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Totodată, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Rurală Dragomirești au surprins, pe un drum comunal, între localitățile Râncaciov și Ungureni, un alt conducător auto, de 36 de ani, care ar fi condus un autoturism sub influența unor substanțe pshioactive.

Acesta a fost condus la spital, unde a prezentat un rezultat preliminar pozitiv privind consumul unor substanțe psihoactive, fiindu-i recoltate mostre biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au oprit pentru control, pe drumul național 61, în localitatea Corbii Mari, un autoturism condus de un bărbat.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că numărul provizoriu de înmatriculare al autoturismului era expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!