Incident revoltător într-o unitate școlară din Târgoviște! Doi tineri care nu făceau parte din colectivul școlii au participat activ la ora de sociologie

Publicitate

Incident revoltător petrecut într-o unitate școlară din Târgoviște! Doi tineri, de 22 și 28 de ani, care nu fac parte din colectivul respectivei școli au participat activ la ora de sociologie, susținută de un profesor suplinitor.

Cum au pătruns fără drept în incinta instituției de învățământ, vineri, 1 martie, cei doi tineri au fost sancționați pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 161/1991, cu amendă în valoarea de 1500 de lei fiecare.

De asemenea, agentul de pază care desfășura serviciul la poarta secundară de acces, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 333/2003, cu amendă în valoare de 200 de lei.

„La data de 6 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școală s-au sesizat cu privire la faptul că, la data de 1 martie a.c., la o oră de curs desfășurată într-o unitate de învățământ de pe raza municipiului Târgoviște, ar fi participat două persoane care nu fac parte din colectivul școlii.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că doi tineri, de 22 și 28 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în incinta unității de învățământ și ar fi participat activ la o oră de sociologie, susținută de un profesor suplinitor”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

În urma celor întâmplate, cadrele didactice au fost instruite cu privire la măsurile care trebuie să fie adoptate pentru prevenirea unor incidente, despre responsabilitățile profesorilor diriginți și a celor care au atribuții de asigurare a serviciului pe școală.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!