Începe lupta pentru șefia AJF Dâmbovița! Doi mari favoriți pentru scaunul de președinte: Ciprian Prisăcaru și Cristian Catană

Publicitate

Așa cum era de așteptat, lupta pentru scaunul de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița se va da între mai mulți candidați. Chiar dacă încă nu s-a stabilit o dată clară a scrutinului, mai mulți candidați și-au anunțat intenția de a participa la alegeri.

Până acum, cei care doresc să intre în cursa pentru șefia AJF Dâmbovița sunt Ciprian Prisăcaru (directorul Complexului Turistic de Natație Târgoviște), Cristian Catană (fost secretar AJF Dâmbovița) și Florin Tuiu (președintele interimar al AJF Dâmbovița).

Un alt nume care ar putea să intre în această bătălie este și Ionuț Iugulescu, fost arbitru. Acesta încă se mai gândește dacă va candida sau nu, atâta timp cât este implicat în proiectul fotbalist de la Luceafărul Târgoviște.

La o scurtă evaluare a celor patru nume vehiculate până în momentul de față, fără doar și poate, Cristian Catană și Ciprian Prisăcaru se vor lupta umăr la umăr pentru șefia AJF Dâmbovița.

Cel mai probabil, data alegerilor pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița fi va stabilită după 10 noiembrie, după ce va fi convocat Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!