Incendiu violent la un bloc din Moreni, noaptea trecută. Zeci de locatari au fost evacuați, iar o femeie a suferit un atac de panică

Publicitate

Un incendiu violent a izbucnit, în noaptea de joi spre vineri, într-un apartament de la etajul 2 al unui bloc de pe strada Tineretului, din municipiul Moreni. La miezul nopții, numai puțin de 25 de persoane au fost evacuate din bloc. Totodată,  o femeie a făcut un atac de panică, dar aceasta a refuzat transportul la spital.

Potrivit ISU Dâmbovița, pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Moreni, dar și cei din cadrul Detașamentului Târgoviște, care au acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

„Pompierii de la Detașamentul intervin în municipiul Moreni, pe strada Tineretului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament de la etajul 2.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta în interiorul apartamentului fără să se extindă. O persoană de sex feminin este asistată medical, aceasta prezentând atac de panică. După ce incendiul a fost lichidat, femeia care a suferit atacul de panică a refuzat transportul la spital.

Au fost evacuate 25 de persoane de pe scara blocului afectată de degajările de fum.

Pentru lichidarea incendiului, care a fost localizat rapid, au intervenit pompierii Detașamentului Moreni, cu trei autospeciale de  stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de stingere și o autospecială pentru salvarea de la înălțime”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!