Incendiu violent la Priseaca! Acoperișul unei case a luat foc. GALERIE FOTO

Publicitate

Alertă, duminică după-amiază, în cartierul Priseaca din Târgoviște! Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări din cauza unui coș de fum necurățat corespunzător. Potrivit ISU Dâmbovița, din fericire nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale. Acoperișul a fost afectat pe o suprafață de 300 metri pătrați.

“În această după-amiază, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost alertați și au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din cartierul Priseaca al municipiului Târgoviște.

Salvatorii târgovișteni s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale și un echipaj de ambulanță SMURD, găsind incendiul manifestându-se la acoperișul casei.

Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor restul locuinței și o anexă învecinată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, fiind afectat acoperișul casei pe o suprafață de circa 300 metri pătrați.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că un coș de fum necurățat corespunzător este cauza probabilă a producerii incendiului”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!