Incendiu violent la o casă din Valea Voievozilor, din cauza unui scurtcircuit. O persoană a suferit un atac de panică

Publicitate

Un incendiu violent a izbucnit, vineri după-amiază, din cauza unui scurtcircuit, la o casă din Valea Voievozilor, localitate din apropierea municipiului Târgoviște. Unul dintre locatarii locuinței a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la paramedicii SMURD. Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște.

“În această seară, în jurul orei 17:00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Valea Voievozilor (comuna Răzvad).

La locul evenimentului, pompierii târgovișteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de ambulanță SMURD. La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau în interiorul și la acoperișul casei și al unei anexe gospodărești.

Intervenția promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor două locuințe situate în imediata vecinătate.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperișul locuinței și al anexei pe o suprafață de cca.100 mp, elemente de tâmplărie, piese de mobilier, materiale textile și obiecte de uz gospodăresc.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

Unul din locatarii casei a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de paramedicii SMURD”, reiese dintr-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!