Incendiu violent la Gura Foii. O casă a luat foc din cauza scânteilor provenite de la coșul de fum

Publicitate

Pompierii Detașamentului Găești au intervenit, marți seara, cu trei autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Gura Foii.

La apariția pompierilor, flăcările se manifestau la acoperișul casei, iar intervenția rapidă a salvatorilor a făcut ca acestea să nu se întindă la o altă locuință din cadrul  gospodăriei.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost a fost jarul sau scânteile provenite de la coșul de fim.

Din fericire nu au existat victime.

“În această seară, în jurul orei 20:00, pompierii de la Detașamentul Găești au fost alertați și au intervenit cu 3 autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din comuna Gura Foii.

La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau la acoperișul unei locuințe din cadrul gospodăriei.

Intervenția promptă a pompierilor găeșteni a salvat din calea flăcărilor cealaltă casă din cadrul gospodăriei și construcțiile de pe proprietatea învecinată.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de cca.60 mp.

Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită în urma cercetărilor efectuate la fața locului este jarul sau scânteile provenite de la un coș de fum”, reiese dintr-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!