Incendiu violent într-o localitate din Prahova. Au explodat două butelii

Publicitate

Un incendiu violent a izbucnit, luni după-amiază, la o casă din localitatea Filipeștii de Pădure, județul Prahova. Flăcările s-au manifestat cu repeziciune, iar incendiul a pornit din garaj.

Focul a cuprins casa și mai multe anexe gospodărești, pe o suprafață de 350 metri pătrați. Totodată, se pare că au explodat și 2 butelii. Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii Detașamentului Moreni și cei din cadrul Detașamentului Băicoi. Din fericire, nu au existat victime.

“Intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un garaj în localitatea Filipeștii de Pădure. Intervin pompierii Detașamentului Moreni cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin intervin și două echipaje de pompieri de la Detașamentul Băicoi, din cadrul ISU Prahova.

Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că focul s-a extins și la acoperișul casei. Nu sunt identificate victime. Arde acoperiș locuință și anexă. Suprafața totală afectată este aproximativ 350 metri pătrați. Se acționează pentru localizare”, reiese dintr-o informare ISU Dâmbovița.

Sursă foto: republikanews.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!