Incendiu violent de vegetație în Aninoasa. Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii militari, reprezentanți SVSU și numeroși localnici

Publicitate

Un incendiu violent de vegetație uscată a izbucnit, vineri seara, pe dealurile comunei Aninoasa. Focul s-a manifestat pe zeci de hectare de teren. Pentru stingerea flăcărilor puternice au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, echipa SVSU Aninoasa, dar și numeroși localnici.

„Ultimele zile ale lunii februarie au adus primele incendii necontrolate de vegetație, iar inconștiența unora a provocat pagube pe zeci de hectare de teren. Mulțumesc echipei SVSU Aninoasa care a intervenit extrem de prompt, localnicilor care au ieșit din case să ne dea o mână de ajutor, pompierilor și oamenilor din presă care au ajuns la fața locului”, a precizat primarul Aninoasei, Vlăduț Niculae, pe pagina de Facebook, care a fost prezent la intervenție.

Până acum nu se cunoaște cauza puternicului incendiu de vegetație, dar în perioada imediat următoare reprezentanții ISU Dâmbovița vor scoate la lumină de la ce au izbucnit flăcările.

Sursă foto: SVSU Aninoasa

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!