Incendiu puternic la o casă din Dâmbovița. Proprietara a făcut atac de panică

Publicitate

O casă a fost cuprinsă de flăcări, astăzi, un satul Vultureanca, comuna Răscăieți. Văzându-și locuința distrusă, proprietara a făcut atac de panică.

Potrivit informațiilor oferite de ISU Dâmbovița, în incendiul s-a manifestat în podul casei și într-o cameră de locuit. Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii Gărzii Vișina și cei de la Detașamentul Găești.

“Intervenție în cazul unui incendiu izbucnit la o casă în comuna Răscăeți, sat Vultureanca.

La locul evenimentului au fost mobilizate forțe de la Garda Vișia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și de la Detașamentul Găești cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

Ajunși la locul incendiului, pompierii au constatat că acesta se manifestă în podul casei și într-o cameră de locuit. Nu au fost constatate victime. Incendiul a fost localizat in scurt timp de pompieri și se acționează pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor acestuia.

Pe timpul operațiunilor de lichidare a incendiului, proprietara a suferit un atac de panică și primește îngrijiri medicale de la echipajul SMURD”, reiese dintr-un comunicat ISU Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!