Incendiu puternic la Iedera: O casă a fost mistuită de flăcări

Publicitate

Un puternic incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la o casă din comuna Iedera. Flăcările au distrus în totalitate imobilul, cu toate lucrurile din interior. Potrivit pompierilor, incendiul s-a produs din cauza unei sobe lăsată nesupravegheată, din care ar fi căzut jar direct pe podea.

“Astăzi, 29 octombrie 2020, în jurul orei 13.00, pompierii de la Detașamentul Moreni au fost alertați și au intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din comuna Iedera.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la o casă bătrânească (cu o suprafață de circa 20 metri pătrați, din paiantă), existând riscul extinderii și la o locuință situată în imediata apropiere, care a fost protejată și salvată din calea flăcărilor.

Din fericire, cu toate eforturile depuse de pompieri, care au lichidat rapid incendiul, casa bătrânească a fost mistuită de flăcări.

În urma producerii evenimentului nu au existat victime. Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unei sobe lăsată nesupravegheată, din care a căzut jar direct pe podea, pe materiale combustibile”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!