Incendiu puternic într-un apartament de bloc din Titu. 25 de persoane au fost evacuate

Publicitate

Ionuț Parghel

25 de persoane au fost evacuate, luni seară, dintr-un bloc din Titu, după ce un incendiu a izbucnit într-una dintre locuințe. Cinci persoane dintre acestea au fost asistate de personalul medical SAJ Dâmbovița și SMURD la fața locului. De asemenea, cele cinci persoane au refuzat deplasarea la spital.

Potrivit ISU Dâmbovița, în această seară, la ora 15.48, pompierii de la Detașamentul Titu au fost alertați pentru stingerea unui incendiu, produs într-un aprtament de la etajul al doilea, al unui bloc din orașul Titu.

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri, cu două autospeciale cu apă și spumă, o autoscară pentru lucru la înălțime și un echipaj SMURD. Sosiți la locul incendiului, pompierii au constatat că ardeau materiale combistibile în dormitorul apartamentului cu degajare mare de fum.

Imediat, au fost luate măsuri de stingere, de evacuare a persoanelor și de aerisire a spațiilor.

Din primele cercetări, se pare că, focul a fost provocat de suprasolicitarea unor cabluri electrice. Intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea focului la celelalte camere ale apartamentului.

Au ars materiale textile, obiecte electrocasnice, dar și bradul de Crăciun și ornamentele acestuia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!