Incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Pietroșița. Pompierii s-au luptat aproape trei ore pentru stingerea flăcărilor. GALERIE FOTO

Publicitate

Pompierii militari de la Detașamentul Pucioasa și Garda Fieni au intervenit, duminică seara, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, pentru lichidarea unui incendiu puternic izbucnit la o gospodărie din satul Dealu Frumos – comuna Pietroșița.

Incendiul a fost anunțat în jurul orei 20.00, iar la sosirea echipajelor acesta se manifesta violent la acoperișul și interiorul locuinței. Cauza acestuia a fost un scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.

Incendiul a fost lichidat de salvatori după aproape trei ore. Din fericire nu au existat victime.

“În această seară, în jurul orei 20.00, pompierii de la Detașamentul Pucioasa și Garda Fieni au fost alertați și au intervenit cu trei autospeciale și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Dealu Frumos, comuna Pietroșița.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la acoperișul și interiorul locuinței.

A fost o intervenție dificilă și de durată, pompierii reușind lichidarea incendiului după aproape 3 ore de luptă cu flăcările, salvând din calea acestora o anexă gospodărească.

Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de circa 150 metri pătrați, tavan și pereți (din paientă), elemente de tâmplărie (din lemn), obiecte de mobilier, pardoseală electrocasnice și materiale textile.

Din cercetările efectuate la fața locului, se pare că incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător”, reiese dintr-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!