Incendiu puternic în Dâmbovița! O magazie și un atelier au fost distruse de flăcările care au ars mai bine de 2 ore

Publicitate

Azi-noapte, în jurul orei 00:40 echipaje de pompieri de la Detașamentul Titu au intervenit în comuna Odobești, sat Brâncoveanu pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o magazie și un atelier. La fața locului, autoritățile au sesizat faptul că foarte aproape de locul incendiului se afla casa proprietarului și a unui vecin, informează biroul de presă al ISU Dâmbovița.

Din acest motiv, efortul a fost îndelungat, peste 2 ore, pentru cei 13 pompieri care au acționat pentru lichidarea și îndepărtarea efectelor negative produse de incendiu.

Pagubele lăsate de incendiu însumează  aproximativ 200mp din acoperișul magaziei, atelierul și scule electrice aflate în interior, o semănătoare de porumb, 2 tone lemn de foc, 10 baloți de paie și cca. 500 kg coceni de porumb. De asemenea, au fost afectate de incendiu 3 motoare de tractor și 2 motopompe.

Din primele cercetări, autoritățile au constatat că incendiul a pornit de la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător. Din fericire, nimeni a fost rănit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!