Incendiu provocat de un aparat de încălzit apa, uitat în priză, la Colegiul Național “Ion Ghica” din Târgoviște

Publicitate

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută în secretariatul Colegiului Național „Ion Ghica” (Economic) din municipiul Târgoviște. Pentru lichidarea acestuia, la fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Târgoviște cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și autoscară.

Potrivit ISU Dâmbovița, incendiul a fost provocat de un aparat de încălzit apa uitat în priză.  În urma incendiului s-au înregistrat mai multe pagube materiale.

“În jurul orei 23.00, pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în secretariatul Colegiului Național “Ion Ghica” din Târgoviște.

Echipajele de intervenție s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și autoscară. Sosiți la locul evenimentului au constatat că în interiorul clădirii  erau mari degajări  de fum.

Incendiul a fost lichidat imediat după sosirea pompierilor. S-au înregistrat pagube materiale în interiorul biroului, unde au fost afectate de flăcări un calculator, o imprimantă, un corp de mobilier și au fost distruse documente.

Din cercetările efectuate se pare că incendiul a fost provocat de un aparat de încălzit apa uitat în priză”, reiese dintr-un comunicat ISU Dâmbovița.

Tot noaptea trecută, pompierii Detașamentului Moreni s-au deplasat în satul Dițești – comuna Filipeștii de Pădure pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!