Incendiu la Moțăieni! Flăcările au distrus o anexă gospodărească

Publicitate

O anexă gospodărească din comuna Moțăieni a fost, astăzi, cuprinsă de flăcări. Din primele cercetări, se pare că, incendiul a izbucnit din cauza unui coș de fum neprotejat termic, față de materialele combustibile. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Pucioasa, care au intervenit cu trei autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea flăcărilor.

„Prin apel 112, în jurul orei 11.17, pompierii de la Detașamentul Pucioasa au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din localitatea Moțăieni.

Pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță  SMURD. Sosiți la locul evenimentului, au constatat că arde generalizat anexa gospodărească pe o suprafață de circa 100 mp.

Flăcările au afectat o mică parte și din acoperișul unei case din apropiere, dar intervenția rapidă a pompierilor a oprit extinderea flăcărilor la restul construcției și la o altă casă din vecinătate.

Pe timpul operațiunilor de stingere, pompierii au identificat o butelie care ardea. Aceasta a fost stinsă și evacuată imediat din spațiul incendiat.

Au ars acoperișul anexei în totalitate, elemente de mobilier, materiale textile și aparate electrocasnice din interiorul construcției.

Din primele cercetări se pare că incendiul s-a produs din cauza unui coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

De asemenea, tot astăzi, un alt incendiu a izbucnit la o casă din Ludești. Pentru lichidarea flăcărilor au intervenit pompierii Detașamentului Găești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, un o autospecială de stingere.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!