Incendiile de vegetație izbucnite într-un cartier din Fieni au pus pe jar pompierii dâmbovițeni! Au acționat pentru lichidarea a două focare într-un decurs de doar câteva ore

Publicitate

Ziua de sâmbătă a fost una plină pentru pompierii din Fieni și Pucioasa! Aceștia au intervenit, într-un decurs de numai câteva ore, pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, izbucnite într-o zonă greu accesibilă în cartierul Costești, orașul Fieni.

Dacă la primul incendiu, întins pe o suprafață de 1,5 hectare, au acționat sâmbătă după-amiază, la cel de-al doilea, pompierii au intervenit, în forță noaptea trecută, în jurul orei 23.30. Acesta a cuprins aproximativ 1 hectar de vegetație uscată și litieră.

“Incendiu de vegetație uscată în Fieni, cartier Costești. Echipajul de intervenție de la Garda Fieni a constatat că arde vegetație uscată și litiera pe o suprafață de circa 1 hectar.

Nu se poate face accesul cu autospeciala de intervenție din cauza terenului accidentat. Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă un echipaj de la Detașamentul Pucioasa”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Tot ieri, pompierii Detașamentului Găești au acționat cu o autospecială de intervenție pentru lichidarea unui incendiu de vegetație izbucnit în comuna Mogoșani.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!