Încarcerați la Penitenciarul Mărgineni! Trei dâmbovițeni au fost condmanați la închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și tâlhărie

Publicitate

Ionuț Parghel

Trei dâmbovițeni au fost reținuți săptămâna trecută și încarcerați la Penitenciarul de maximă siguranță de la Mărgineni.

Doi dintre aceștia au fost condamnați la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori, iar altul pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

“La data de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis pe numele unui bărbat de 33 de ani, din Runcu.

Cel în cauză a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, fiind depus în Penitenciarul Mărgineni.

De asemenea, la data de 14 martie a.c., un alt bărbat de 34 de ani, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, a fost depus în Penitenciarul Mărgineni.

Acesta a fost condamnat la 5 ani și 444 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

La data de 12 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești și cei de la Secția nr. 10 Poliție Rurală Petrești au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis de Tribunalul Dâmbovița pe numele unui bărbat de 24 de ani.

Cel în cauză a fost condamnat la 5 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Mărgineni”, se arată în cadrul unor informări IPJ Dâmbovița.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!