Încă un polițist prins la furat dintr-un magazin, în mai puțin de 24 de ore! Agentul lucrează la Biroul de Operațiuni Speciale

Publicitate

Parcă nu se mai termină seria polițiștilor prinși la furat în România! Culmea, de această dată este vorba despre un polițist al Biroului de Operațiuni Speciale. Acest lucru se întâmplă după ce zilele trecute un alt polițist a fost prins în timp ce fura dintr-un magazin de bricolaj din Cluj. De data aceasta, un alt om al legii a fost prin furând dintr-un magazin din Iași, având asupra lui obiecte precum deodorante și parfumuri, scrie ziaruldeiași.ro.

Presa locală a relatat imediat cele întâmplate, în completare venind și un comunicat al IPJ Iași. Astfel, polițistul cu pricina, în vârstă de 40 de ani ar fi intrat în interiorul magazinului cu un coș de cumpărături, a pus mai multe produse în el, apoi a lăsat coşul şi a încercat să iasă pe unde a intrat. A fost observat imediat de către paznici, l-au percheziționat, iar în acel moment asupra lui au fost găsite mai multe produse. Agenţii de pază au chemat poliţia, care a deschis un dosar penal, scrie ziaruldeiasi.ro.

La venirea echipajelor de poliție, agenții au constatat cele relatate de reprezentanții magazinului respectiv și au transmis următoarele, prin intermediul biroului de presă al IPJ Iași:

“La data de 4 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către angajaţii unui centru comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!