Încă un pas spre construcţia mall-ului de la Târgovişte. Noua investiţie va genera sute de locuri de muncă

Publicitate

Primarul orașului Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că a fost aprobat Studiul de Oportunitate având ca obiect lucrările de construire a noului centru comercial (mall), care va fi amplasat pe o parte a locației fostei UM Gară din Târgoviște.

Potrivit calculelor administrației, noua investiție va genera peste 800 de locuri de muncă în faza de construcție și peste 1100 de locuri de muncă, în faza de operare, cuprinzând o paletă foarte largă de profesii, existând 80 de magazine înglobate în proiect. ”Sunt avute în vedere spații pentru hypermarket, restaurante, comerț, cinema, zona de recreere, de practicare a sportului, locuri de joacă pentru copii etc, fiind o investiție care va contribui în mod semnificativ la creșterea diversității serviciilor oferite targovistenilor și vizitatorilor”, a declarat edilul.

Constructorul mall-ului de la Târgoviște este firma P.K. GRIZZLY S.R.L., iar perioada de execuţie este de 2 ani. Bugetul estimat pentru realizarea investiţiei este de 227 milioane lei fără TVA. P.K. GRIZZLY S.R.L. este membră a grupului de firme Prime Kapital, cu experienţă în domeniul dezvoltării acestui timp de investiţii (50 centre comerciale), având şi 5 proiecte internaţionale (2 în Bulgaria, 2 în Slovenia, 1 în Polonia).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!