Încă o școală din Târgoviște va încheia în curând etapa de transformare radicală!

Publicitate

Proiectul de modernizare, reabilitare, extindere și dotare aflat în derulare la Școala Gimnazială “Matei Basarab” din municipiul Târgoviște se apropie de final, iar una dintre  cele mai moderne unități de învățământ din România își va redeschide curând porțile.

Este vorba despre  cea mai mare investiție pe fonduri europene care a vizat vreodată o unitate de învățământ din Târgoviște, proiect în cadrul căruia valoarea finanțării europene accesate de către administrația locală târgovișteană este de 22.223.977,79 lei.

”Față de numeroasele întrebări primite pe această temă, precizez că reluarea cursurilor va putea fi realizată cel târziu în prima parte a lunii martie”, a declarat astăzi primarul municipiului, Cristian Stan.

La finalul proiectului, școala va fi reabilitată în întregime, va beneficia de o sală de sport, de laboratoare noi și de o sală multifuncțională, de un teren de sport exterior ultramodern, de dotări didactice, de dotări și echipament sportiv pentru sala de sport și terenul exterior, de echipament audio-video, de echipament IT și software sau de mobilier nou.

Totodată, școala va dispune și de un sistem de panouri solare și fotovoltaice de natură să confere independență energetică unității de învățământ.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!