Încă o persoana decedată după infernul de la Crevedia! Și-a pierdut viața la spital și soția bărbatului care a murit după infarct

Publicitate

Una dintre victimele care se aflau în stare extrem de gravă, după exploziile de la Crevedia, a murit la spital. Decesul a survenit duminică la orele amiezii. Aceasta avea arsuri pe 90% din suprafața corpului.

Femeia care a încetat din viață era soția bărbatului decedat, sâmbătă seara, după ce a făcut infarct.

“Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soțul doamnei care a decedat și care a făcut infarct miocardic la fața locului și nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului.

De data asta pot să spun că din cauza arsurilor, primul deces, care este soția celui care a decedat ieri și care a avut o suprafață arsă de peste 95%. Deci peste 95% cum v-am explicat și mai devreme, astăzi prognosticul este chiar zero din păcate”, a transmis șeful DSU, Raed Arafat.

Femeia a fost operată și admisă în centrul de arși, cu 99% arsură, instabilă hemodinamic de la sosire. Este a doua persoana decedată în urma dezastrului de la Crevedia.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!