Încă o investiție aproape de final. Lucrările la Creșa nr. 14 din Târgoviște, la faza montării mobilierului

Publicitate

O nouă veste bună pentru părinții din Târgoviște.

În cel mult două săptămâni și lucrările la Creșa nr. 14, din Microraionul VI, vor fi finalizate, dă asigurări primarul Cristian Stan.

Unitatea educațională face obiectul unei investiții, aflate pe final, care a presupus extinderea imobilului existent (clădirea destinată creșei) cu un corp nou, în suprafață desfășurată de aproximativ 1000 mp, dar și reabilitarea și modernizarea clădirii actuale. Totodată, la sfârșitul investiției, vor fi asigurate toate dotările specifice unei unități de învățământ antepreșcolar.

Valoarea totală a investiției este de 4.578.979,00 lei (inclusiv TVA), iar finanțarea este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

”În momentul de față s-a depășit faza finisajelor interioare, practic se montează mobilierul. Extinderea pe care am realizat-o la această unitate de învățământ are aproape 1000 de metri pătrați, suprafața desfășurată, ceea ce înseamnă că, iată, reușim să avem o nouă extindere a capacității creșelor. S-au creat în jur de 80 de locuri și în această creșă”, a declarat edilul de la Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!