Încă o dovadă de inconștientă: trei adolescente s-au curentat după ce s-au urcat pe tren pentru a-și face poze!

Publicitate

Tinerii ignoră din ce în ce mai mult pericolele la care sunt expuși de rețelele de socializare și aleg să facă provocări pentru a-și înmulți numărul de like-uri și de aprecieri pe internet. Psihologii au atras de mult un semnal de alarmă că acest tip de comportament este generat de nevoia de atenție și de nevoie de a ieși în evidență, însă doar părinții pot controla ieșirile adolescenților.

În această dimineață, trei tinere, cu vârsta cuprinsă între 13 și 15 ani, au fost la un pas de moarte după ce au ales să-și facă poze pe un tren, în gara Roman. Fetele s-au urcat pe tren, cu scopul de a prinde un peisaj artistic, însă au fost electrocutate de cablurile de înaltă tensiune, scrie Antena3.ro.

Două dintre ele aveau arsuri pe corp și pe haine, însă, din fericire, autoritățile le-au găsit în stare conștientă și cu posibilitatea de a coopera. Adolescentele au primit pe loc îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind arsă pe mâini și picioare, cea de 14 ani având doar hainele arse, iar cea mai mică, de 13 ani a scăpat nevătămată, potrivit sursei citate.

Incidentele de acest gen au prin amploare în ultimii ani, ca urmare a creșterii activității pe rețelele sociale, acolo unde tinerii încearcă să pară curajoși, lipsiți de inhibiții și urmăresc să atragă din ce în ce mai mulți urmăritori.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!